Het zei dat de helft van moncler outlet sale alle illegale

Posted On: May 5, 2013

daagt Arizona immigratiewet uit voor de rechtbank

Districtsrechter Susan Bolton zal argumenten horen in een federale rechtszaak die Arizona tracht te verhinderen nieuwe moncler jassen dames immigratiewetgeving te krijgen die volgens planning op 29 juli van kracht zal worden.

De door moncler jas sale de republikein gecontroleerde Arizona wetgever heeft in moncler sale april de wet aangenomen om te proberen moncler jassen dames sale de stroom illegale immigranten over de 2018 moncler staatsgrens met Mexico in te dammen en de drugshandel en misdaad terug moncler jassen heren sale te monclerjassenoutlet dringen tot een moncler dames ramkoers bij de federale overheid.

De moncler heren wet eist van de staat moncler jas outlet en de lokale politie dat zij tijdens wettig contact de immigratiestatus onderzoeken van iedereen die zij redelijkerwijs vermoeden illegaal te zijn. Grondwet.

Bolton zou een voorlopige voorziening kunnen uitvaardigen als ze vindt dat de regering-Obama er uiteindelijk in zou slagen om de wet te laten moncler uitverkoop beslechten.

uitspraak in beide richtingen zal waarschijnlijk een zeer sterk signaal zijn over hoe deze rechter de geldigheid van de wet in Arizona en de kracht van de bestuursargumenten beoordeelt, moncler jas dames sale zei Carissa Hessick, professor rechten aan de Arizona State University. Het kan een hele grote dag worden, voegde ze eraan toe.

Immigratie, met moncler nederland name wat te doen met ongeveer 11 miljoen illegale immigranten die moncler jassen outlet in voornamelijk laagbetaalde banen in de Verenigde Staten werken, is een moncler jas dames verdeeldheidwekkend probleem in dit verkiezingsjaar.

Obama, wiens Democratische Partij een zware strijd tegemoet gaat om de meerderheid van het Congres in november verkiezingen te behouden, steunt een grondige herziening van de immigratiewetgeving.

In een verklaring zei Brewer dat ze er zeker van was dat de rechtbank president Obama zou proberen te voorkomen dat onze staat zijn burgers zou beschermen als gevolg van zijn nalaten om moncler jassen heren de federale immigratiewetten af ??te dwingen.

Arizona stelde dat de moncler outlet regering had gefaald in haar plicht om de poreuze grens met Mexico veilig te stellen. Het zei dat de helft van moncler outlet sale alle illegale immigranten in de Verenigde Staten de staat binnenkwam en dat illegale migranten die misdaden hadden moncler jassen gepleegd, 17 procent van de bevolking van de staatsgevangenis voor moncler jas heren sale hun rekening https://www.monclerjassenoutlet.nl namen.

Het kostuum van het Ministerie van Justitie is een van de zeven tegenstanders van moncler jas heren de wet. De uitdagingen kunnen de uiteindelijke vaststelling van de wet jaren vertragen. (Aanvullende berichtgeving door David Schwartz in Phoenix; Redactie door Jeremy Pelofsky en Peter Cooney).