There’s Endymion Spring, door Matthew Skelton, dit is een

Posted On: September 17, 2013

en de Young at Heart

Het begint hier moncler nederland in de hoofdstad van de natie heel erg op de zomer te lijken. De temperaturen stijgen, de luchtvochtigheid moncler jas outlet stijgt, stagiaires vestigen zich in groepswoningen en we bepalen wat we moeten lezen.

Voor ons eerste bezoek met moncler heren een summerreader dit jaar, moncler sale hebben we Elizabeth Bird gebeld, zij is moncler jas heren een senior bibliothecaris in het Donnell Library Center in New York Public Library Welkom bij het programma.

Mevr. BIRD: Oh, wel, 2018 moncler het boek van de grote kinderen op dit moment, ik denk dat grafische romans echt als een gek opstijgen. Dus we hebben, voor de eerste keer dat ik geloof, voor onze zomerlezing moncler jassen club deze zomer, we hebben grafische romans op moncler outlet de moncler jassen outlet lijst.

De heetste op moncler jassen dames dit moncler jas heren sale moment zou Baby Mouse zijn, door Jennifer Holm.

Mevr. BIRD: Nou, eigenlijk is het moncler jas dames een soort droomwereld van een klein meisje. Ze is toevallig een muis. En het gaat moncler jassen dames sale een beetje door wat ze denkt moncler jas sale dat moncler nederland de wereld zou moncler jas dames sale moeten zijn en wat de wereld eigenlijk is.

HANSEN: Wow. Krijg je een vakantie? Kan je weggaan?

Ms. BIRD: Oh www.moncleroutlet.nl ja. Nee, ik heb twee vakanties die eraan komen.

HANSEN: Ok, dus wat doe je in je koffer om mee te nemen om te lezen?

Mevr. BIRD: Oh, moncleroutlet.nl laten we in mijn koffer enkele titels zien die eruit zullen komen, maar die nog niet zijn uitgekomen. There’s Endymion Spring, door Matthew Skelton, dit is een Britse import die zojuist naar buiten is gekomen, en het ziet er echt naar uit moncler jassen heren dat het een hete titel gaat worden. ‘Er is Horns and Wrinkles van Joseph Helgerson. Die ziet eruit alsof het een paar geweldige recensies heeft gekregen van mensen die het van tevoren hebben gezien. En degene waar ik persoonlijk heel, heel moncleroutlet erg enthousiast over ben, is Wintersmith moncler dames van Terry Pratchett, dat is het nieuwe Wee Free Men-boek en het ziet ernaar uit dat het heel leuk gaat worden.

HANSEN: Wat moncler outlet sale voor soort boek is dat?

Mevr. BIRD: Oh, het is een prachtige serie, eigenlijk hebben ze net de filmrechten moncler uitverkoop verkocht aan de Wee Free Men, het eerste boek uit de serie, moncler jassen heren sale het gaat over een stel drie-in-een-rij helderblauwe jongens die kilts dragen die drinken te veel en vloeken te veel, en het kleine meisje dat ze ‘bevriend zijn geraakt.